sight seeing

Bel-Air

Geniet en ontdek

Een voordeel voor ons bedrijf is dat onze chauffeurs de omgeving waarin wij actief zijn zeer goed kennen . Het resultaat van deze kennis is dat Bel-Air is in staat om zowel individuele als collectieve Corporate recreatie-rondleidingen op hoog niveau aan te bieden. Deze kunnen vari�ren van een halve dag, �pre-set� tour tot een meerdaagse tour helemaal op uw maat.

Er zijn zoveel interessante plekken vanuit de regio Brussel, dat het moeilijk is om een keuze te maken - het enige juiste antwoord daarop is natuurlijk om keer op keer terug te keren !

Wij bieden geen garanties ten aanzien van het weer - behalve dat het zelden zo verschrikkelijk is als je misschien ergens hoorde - maar we garanderen dat u zult genieten van het gezelschap van uw deskundige en bekwame chauffeur - gidsen . Hun missie, die ze zeer serieus nemen, is om u veilig te vervoeren en om u huiswaarts te sturen met een pakket onvergetelijke herinneringen .

We zijn altijd blij om individuele routes voor te bereiden, maar we kunnen u ook een aantal populaire bestemmingen suggereren. We bieden ze hieronder in een (Engelstalige) printvriendelijke versie: