huwelijken

Bel-Air

Huwelijksceremonies - Maar ook luchthavendiensten, winkelen, zakelijke bijeenkomsten , ...

Met onze onberispelijke vloot van luxe auto's, variŽrend van Mercedes tot de Bentley Arnage, bieden wij een vlotte, professionele service met stijl en raffinement.

Onze auto's zijn altijd op tijd en in perfecte staat.Onze chauffeurs hebben uitgebreide kennis van Brussel, BelgiŽ en Europa en worden doorgelicht om aan uw strengste normen en behoeften te beantwoorden, met beleefde discretie uiteraard. Wij geloven dat stiptheid absoluut essentieel is in de context van uw schema.

Ons kantoor wordt efficiŽnt gerund door een team van zeer ervaren medewerkers. Zij beschikken over de nieuwste computer-technologie om een goede werking te garanderen, en om onverwijld op uw verzoeken te kunnen reageren. Wij streven doorlopend naar perfectie.
Bel-Air
Bel-Air

volledig toegewijd

Bel- Air is volledig toegewijd om de behoeften van cliŽnten vervullen, volgens de strengste normen, onafhankelijk of een auto of limousine nodig is voor een uur, een dag, een week of maanden. Onze klanten zijn personen, organisaties of internationale bedrijven in veel verschillende bedrijfssectoren.

Door de jaren heen heeft Bel- Air consequent geÔnvesteerd in technologie om zijn positie als de beste in de business te ondersteunen. Vele innovaties die Bel-Air introduceerde werden nadien standaarden voor de industrie.

Zowel nu als in de toekomst, bepaalt het streven naar kwaliteit elke reis met Bel- Air. Wij willen u vertegenwoordigen in luxe, stijl en betrouwbaarheid.

Ongeacht de gelegenheid, kies Bel- Air en wees verzekerd van de optimale chauffeur-ervaring.

Onze vloot van zorgvuldig geselecteerde luxe limousines en executive auto's, samen met onze ervaren geŁniformeerde chauffeurs , zijn beschikbaar om uw gehele zakelijke en sociale agenda te dekken.

Bij het vergelijken van bedrijven en tarieven, vergeet dan niet dat onze service ondermeer het volgende omvat:
  • Professionele, doch vriendelijke geŁniformeerde chauffeur service.
  • Onberispelijke airconditioned executive auto.
  • Alle voertuigen volledig verzekerd voor rekening van derden.
  • Alle grote credit card faciliteiten.
  • Gelegenheid om de auto's te bekijken voorafgaand aan de boeking.
  • Geen verborgen extra's.
Bel-Air

waarom bel-air?

Bel- Air weet hoe belangrijk uw trouwdag is. U kunt met een gerust hart boeken, wetende dat elk detail met betrekking tot het vervoer zal worden verzorgd, inclusief de controle van de route voorafgaand aan de bruiloft. Onze auto's zijn zorgvuldig geselecteerd om eenvoudige toegang te waarborgen, zelfs met ruime jurken en slepen.

Alle voertuigen bieden het perfecte comfort. Ze zijn voorzien van airconditioning en ook een internationale autotelefoon. De vierdeurs Sedan biedt een luxe lederen interieur.

De chauffeurs zijn ervaren en energieke mensen, velen hebben ten minste vijf jaar ervaring. Ze spreken ten minste twee vreemde talen en ze getuigen van klasse in hun elegante donkergrijs uniform.

Ze zijn allemaal opgeleid om het nodige advies te geven over toeristische en culturele bezienswaardigheden in Brussel, luxe winkels, uitjes, en ze zijn ook zeer attent om u het leven gemakkelijk te maken, zelfs voor de meest veeleisende cli�nten.

Voor een zeer speciale gelegenheid of organisatie kunnen wij u ook voorzien van een transfer naar een van de Helihavens in BelgiŽ. Na uw vlucht pikken wij u op op uw landingsplaats en vervoeren u naar uw uiteindelijke bestemming.