luchthaventransport

Bel-Air

win tijd!

Laat een Bel- Air chauffeur u ontmoeten op de luchthaven wanneer uw vlucht aankomt, om u naar uw bestemming te brengen. Hij zal op u wachten in de aankomsthal. Zijn limousine wordt geparkeerd in de VIP- parkeerplaats, zodat u geen kostbare tijd verliest bij het verlaten van de luchthaven. Vervolgens: Ontspan in de luxe van een Mercedes - Benz of een van onze andere limousines op uw reis van en naar de luchthaven.

Frequente reizigers weten dat elke luchthaven uniek is. Gelukkig biedt Bel-Air een 'fixed rate' Airport Service die u consistente kwaliteit garandeert.

Bel- Air chauffeurs zijn zeer vertrouwd met de lay-out, logistieke details en omringende verkeerspatronen van de luchthavens die zij bedienen. Daarnaast blijft de chauffeur in constant contact - zo elimineren we ieder potentieel probleem in verband met het halen van uw vlucht of de ophaling op de luchthaven.

Tot slot, met onze meet-and-greet service, zal een Bel- Air Airport vertegenwoordiger u ontmoeten op de luchthaven en u begeleiden naar uw limousine en chauffeur. Deze unieke persoonlijke service bespaart u kostbare minuten.
Bel-Air